2. AMATÖR'DE KURALAR ÇEKİLDİ

2024-2025 futbol sezonu Edirne 2. Amatör Küme kura çekimi, 12 Mart 2025 Çarşamba günü saat 14.00’te Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda yapıldı.

Kura çekimine Futbol İl Temsilcisi Yavuz Çiroz, ASKF Başkanı Muzaffer Yıldırım ve kulüp temsilcileri katıldı.
13 Takım, 3 Grupta mücadele edecek lige katılım belgelerini tamamlayan 13 takım, 3 grupta mücadele edecek şekilde gruplandırıldı. 2 grup 4’erli, 1 grup 5’li olarak belirlendi.

MAÇ TAKVİMİ

5’li grup maçları 6 Nisan Pazar günü, 4’lü grupların maçları 20 Nisan Pazar günü başlayacak. Şampiyonluk ve 1. Amatör Küme’ye Yükselme Sistemi Gruplarında birinci olan takımlar, doğrudan 1. Amatör Küme’ye yükselecek.

İkinci sırayı alan 3 takım, Edirne merkezde tek devreli lig usulüyle mücadele edecek.Bu maçlar sonunda en başarılı olan takım da 1. Amatör Küme’ye yükselme hakkı kazanacak.

LİG’E YILDIRIM'IN İSMİ VERİLDİ

Bu sezon Edirne 2. Amatör Ligi’ne, merhum Nevzat Yıldırım’ın adı verildi. Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, lige katılan tüm takımlara, yöneticilere, antrenörlere ve sporculara başarı dileklerini ileterek, fair play çerçevesinde, sakatlıksız ve heyecan dolu bir sezon temenni etti.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler