ÇALIŞKAN "GAZZE'DE İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR"

Yeniden Refah Partisi Edirne İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bir bayramlaşma programı düzenledi.

Programa katılan Edirne Yesevi Hareketi Derneği Başkanı Alpaslan Cankaloğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, il teşkilatını ziyaret ederek bayramlaşmada bulundu.

Edirne İl Başkanı Hakan Çalışkan, ziyaretlerinden dolayı Yesevi Hareketi Derneği’ne teşekkür ederek başarılı çalışmalar diledi. Açıklamasında Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çeken Çalışkan, şunları söyledi:

"Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ancak, bu bayram bizler için buruk geçti. İşgalci İsrail'in Filistin’de gerçekleştirdiği katliamlar nedeniyle İslam dünyası bayrama sevinçle değil, derin bir hüzünle girdi. Ramazan boyunca iftar sofralarında, teravih namazlarında ve dost sohbetlerinde bir araya geldik, dualar ettik. Cenab-ı Allah’tan tüm dualarımızın kabul olmasını diliyorum. Mescid-i Aksa, Kudüs ve tüm İslam coğrafyasında akan kanın durmasını, siyonist zulmün son bulmasını temenni ediyorum. Tüm milletimizin ve Müslüman kardeşlerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Gazze’de süren zulme karşı duyarlılığın artırılması gerektiğini belirten Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Çalışkan, Müslümanların bir araya gelerek bu zulme karşı güçlü bir duruş sergilemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Haber Merkezi

banner8
Haberler