ŞAHİN, "GÜZEL GÜNLER YAKINDA"

İYİ Parti Edirne İl Başkanı H. Hakan Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Şahin, yaptığı yazılı açıklamada “Hak ettiğiniz güzel günlere ulaşabilmeniz için bizler de var gücümüzle çalışmaya, sizlerin sesi olmaya devam ediyoruz. O güzel günlerin gelmesi çok yakındır” diye konuştu.

1 Mayıs'ın tüm dünyada emek ve dayanışma günü olarak kutlandığını, ancak emeğin kıymetinin bilinmediğini, o günlerin gelmesinin yakın bir tarihte gerçekleşeceğine inandıklarını ifada eden İYİ Parti İl Başkanı Şahin, sıkıntılara dikkat çekti.

Üreten ve emek verenlerin yanında olduklarını, emekçilerin bu nedenle günlerini kutladığını kaydeden Şahin, şöyle devam etti:

Çalışma hayatında hakkaniyetin, adaletin ve refahın artarak devam etmesini temenni ediyor; tüm emekçilerimizin sosyal haklarının güçlendirilmesi, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve emeklerinin karşılığını tam olarak alabilmeleri için dayanışmanın önemini bir kez daha vurguluyoruz. Emeğin kutsallığına inanıyor, alın teriyle üreten, ülkemizin kalkınmasına katkı sunan tüm çalışanların bu özel gününü en içten dileklerimizle selamlıyoruz. Adil bir dünya, ancak emeğin kıymetinin bilindiği, hakların korunduğu bir sistemle mümkündür. Hak ettiğiniz güzel günlere ulaşabilmeniz için bizler de var gücümüzle çalışmaya, sizlerin sesi olmaya devam ediyoruz. O güzel günlerin gelmesi çok yakındır. Üreten, emek veren, alın teriyle hak ettiği değeri savunan tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.”

Haber Merkezi

banner8
Haberler