DAVUTOĞLU’NDAN ETSO’YA ZİYARET

Türkiye Cumhuriyeti 26. Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.

Ziyarette ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Suat Bulut da hazır bulundu. Gerçekleşen görüşmede, bölgesel kalkınma, sanayi yatırımları ve ekonomik gelişmeler hakkında karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.

ETSO Başkanı Sezai Irmak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve kıymetli heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaret, Edirne’nin ekonomik vizyonu ve gelecekteki yatırım fırsatlarına yönelik fikir alışverişiyle sona erdi.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler