Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın girişimiyle yenilenen 15 Temmuz Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı, yepyeni bir hizmetle şehir halkına kapılarını açtı. Park içinde yer alan yeni büfe, vatandaşların hizmetine girdi.
Modern görünümü ve ferah yapısıyla dikkat çeken büfe, sıcak-soğuk içecekler ile hafif atıştırmalıklar sunacak. Pazartesi günleri hariç haftanın her günü 16.00 ile 23.30 saatleri arasında açık olacak.
Başkan Filiz Gencan Akın, açılışla ilgili yaptığı açıklamada,“Yenilediğimiz haliyle parkımız, artık sadece bir dinlenme alanı değil, aynı zamanda şehrimizin önemli buluşma noktalarından biri olacak. Tüm hemşehrilerimizi parkımıza ve yeni büfemize bekliyoruz. Edirne’mize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Vatandaşların yaz akşamlarının vazgeçilmez adresi olmaya aday olan park, yeni büfesiyle daha da canlanacağa benziyor.
Mert Hamarat