AKSAL MAZBATASINI ALDI

24 Haziran Genel Seçimleri'nde Edirne’den Milletvekili seçilen AK Partili Fatma Aksal Edirne Adliyesi konferans salonunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. 

24 Haziran Genel Seçimleri'nde Edirne’den Milletvekili seçilen AK Partili Fatma Aksal Edirne Adliyesi konferans salonunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Fatma Aksal'a mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Gül Altınok verdi.
Törende konuşan Fatma Aksal önümüzdeki dönemin çok önemli bir dönem olacağını belirtirken, “Edirneliler bize desteklerini esirgemediler. Hepsinden Allah razı olsun. Önümüzdeki dönem çok önemli bir dönem olacak. Yeni bir meclis, yeni bir sistem, 2023 hedeflerine taşıyacak bir dönem olacak. Buradan Sn. Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Edirne’ye kadın aday gösterdiler, Teveccüh gösterdiler. Edirneliler de kadın adaylarına sahip çıktılar. Oylarını arttıran 10’ilden bir tanesi olmanın gururunu yaşıyoruz. Ben başta İl Başkanım olmak üzere tüm teşkilatıma, üyelerinden en üst kademeye kadar hepsinden Allah razı olsun. Gecelerini gündüzlerine katarak çalıştılar. İnşallah amacımız Ankara’da Edirne’yi en iyi şekilde temsil etmektir. Ülkemize ve milletimize hizmet etmek için buradayız Allah mahcup etmesin.” Dedi.

banner8
Haberler