Edirne’de alışverişin merkezi konumundaki Ulus Pazarı, okulların açılmasına sayılı günler kala hareketlendi. Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi (UPEK) Başkanı Barış Atkoşan, tatil sezonunun sona ermesi ve okul alışverişlerinin başlamasıyla birlikte pazarda yoğunluk yaşandığını belirtti.
“Sabah saatlerinden itibaren güzel bir kalabalık vardı, hâlâ da devam ediyor” diyen Atkoşan, yaz sezonunun bitmesiyle birlikte birçok üründe ciddi indirimler yapıldığını da ifade etti. Esnafın elinde kalan yazlık ürünleri yeni sezona bırakmak istemediğini kaydeden Atkoşan, bu durumun hem esnaf hem de vatandaş açısından avantaj sağladığını dile getirdi.
Atkoşan, kırtasiye ve okul ihtiyaçlarının da pazarda uygun fiyatlarla bulunabileceğini belirterek, “Okul çantalarından suluklara, kırtasiye malzemelerinden çocukların ilgisini çekecek ürünlere kadar birçok seçenek mevcut. Fiyatlarımız geçen yılki seviyelerde, vatandaşımız gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir” dedi.
Mert Hamarat