CHP KADIN KOLLARINDAN ŞEHİT ANNELERİYLE ANLAMLI BULUŞMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları tarafından düzenlenen programda, şehit anneleriyle anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. Edirne Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte, şehit anneleriyle aynı sofrayı ve aynı duyguyu paylaşmanın manevi değeri öne çıktı.

Programa Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan ile CHP Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu da katıldı. Duygusal anların yaşandığı buluşmada, şehit annelerine duyulan saygı ve minnet bir kez daha vurgulandı.

Etkinlikte konuşan Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, şehit annelerinin bu topraklara emanet edilen en kıymetli değerler olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

CHP Kadın Kollarımızın düzenlediği bu anlamlı buluşmada, şehit annelerimizle aynı sofrada, aynı duyguda bir araya geldik. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı en kıymetli emanet olan annelerimizin duaları önünde saygıyla eğiliyor; aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şehit ailelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”

CHP Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu da, şehit annelerinin acısının ortak acıları olduğunu vurgulayarak, dayanışma ve vefa duygusunun önemine dikkat çekti.

Program, şehitler için edilen duaların ardından sona ererken, katılımcılar bu tür buluşmaların toplumsal hafızayı diri tuttuğunu ve birlik duygusunu güçlendirdiğini ifade etti.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler