HEDEF; TÜRKİYE'NİN GÜÇLÜ KADINLARI

“Türkiye’nin güçlü kadınları” parolasıyla yola çıkan Habitat Derneği, Edirne Belediyesi’nin işbirliğiyle Kız Kardeşim Projesi’ni Edirne’de de hayata geçiriyor. Kız Kardeşim Projesi kapsamında Türkiye’nin güçlü kadınlarını hayata kazandırmayı hedefleyen Habitat Derneği ve Edirne Belediyesi; 4 önemli konuda Edirneli kadınlar için eğitim düzenleyecek.

Kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlenmesi, bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almalarının sağlanması ve ekonomik hayata katılım konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesinin hedeflendiği; Habitat Derneği ile Edirne Belediyesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen Kız Kardeşim Projesi kapsamında Edirneli kadınlara 4 önemli konuda eğitim verilecek. Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleştirilecek eğitimlerde Kız Kardeşim Projesi kapsamında kente gelen uzman eğitmenler; Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi, Sosyal Medya Okuryazarlığı ve İnternet Güvenliği Eğitimi, İnternet Reklamcılığı Eğitimi ve Finansal Okuryazarlık Eğitimi konularında Edirneli kadınları bilgilendirecek.

Eğitimler, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Dr. Fatma Şakir Memik Kadın Merkezi Eğitim Salonu’nda 4 Aralık Salı Saat:13.00’te Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi ile start alacak. Eğitimler; 7 Aralık Cuma Saat:13.00’te Sosyal Medya Okuryazarlığı ve İnternet Güvenliği Eğitimi, 11 Aralık Salı İnternet Reklamcılığı Eğitimi ve 12 Aralık Çarşamba Finansal Okuryazarlık Eğitimi ile devam edecek.

Eğitime katılmak isteyenler Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait 0(284) 213 41 02numaralı telefondan bilgi alabilir; https://ebys.edirne.bel.tr/ebelediye adresinden ‘Kişisel Eğitim Seminerleri’ seçeneğini tıklayarak başvuruda bulunabilir. Eğitimlere katılmak için son başvuru tarihi ise 3 Aralık 2018.

Haber Merkezi

banner8
Haberler