GÜRKAN, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Bayramların milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı en değerli günler olduğuna dikkat çeken Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Ramazan Bayramı başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığına sevgi, barış ve kardeşlik getirsin. Birlik ve beraberlik içerisinde; sevgi ve saygı çerçevesinde geçireceğimiz Ramazan Bayramı, her şeyin çok güzel olduğu günlerin başlangıcı olsun” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında Edirnelilerin ve tüm İslam Alemi’nin şeker tadında bir bayram geçirmesini diledi.

Gürkan, yayınladığı mesajda şunlara yer verdi;

“Bir ay boyunca büyük bir kardeşlik iklimi içinde dayanışma ve yardımlaşma duygusuyla, gönlümüzdeki sevgiyi; kalbimizdeki iyiliği paylaştığımız Ramazan Ayı’nı geride bırakmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan Ayı boyunca bizi biz yapan ortak değerlerimizle aynı sofrada buluştuk; ekmeğimizi, bereketimizi, sevgimizi paylaştık. Ramazan Bayramı’nı sevgi-barış-dostluk bağlarını ve birliğimizi daha da güçlendirmek için önemli bir fırsat olarak değerlendirelim. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi, saygı, paylaşma, hoşgörü ikliminin güçlendiği; dargınlık ve kırgınlıkların sona erdiği; bizi biz yapan ortak değerlerimizdir. Bu bayram her şeyin çok güzel olduğu günlerin başlangıcı olsun. Aile büyüklerinin ziyaret edildiği, çocukların gülümsediği; hastaların, yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı bir bayram olmasını temenni ediyor; Edirne Halkı’nın ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçmesini diliyorum.”

Haber Merkezi

banner8
Haberler