SAĞLIKLI İNDİRİM PROTOKOLÜ

Özel Trakya Hastanesi ile Diyanet-Sen Edirne Şubesi arasında indirim protokolü imzalandı. Yapılan indirim anlaşmasıyla birlikte Diyanet-Sen Edirne Şubesi üye ve yakınları sağlık hizmetlerinden yüzde 20 indirim ile yararlanabilecek.

Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan ile Diyanet-Sen Edirne Şube Başkanı Erol Ayar ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Oflaz arasında imzalanan indirim protokolü kapsamında, Diyanet-Sen Edirne Şubesi üyeleri ve bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden yakınları Özel Trakya Hastanesi’nden indirimli hizmet alacaklar.

Diyanet-Sen Edirne Şubesi ile imzalanan indirim protokolü kapsamında üyeler ve birinci derece yakınları, Özel Trakya Hastanesi’nde ayakta ve ya yatarak gerçekleştirilen tedaviler tüm muayene,laboratuvar,görüntüleme,ameliyat,müdahale,doğum,otelcilik ve refakatçi hizmetleri için T.C Sosyal Güvenlik Bakanlığının çıkardığı Sağlık Uygulama Tebliği fiyatları üzerinden yasal olarak alınabilecek fark üzerinden yıl boyunca %20 indirim olanağından faydalanabilecekler.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler