TALİH KUŞU EDİRNE SEMALARINDA

Milli Piyango İdaresi tarafından cumartesi günleri düzenlenen Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde 3 kişi 6 rakamı da doğru tahmin ederek büyük ikramiyeyi kazandı. Talihlilerden birinin kuponu Edirne Merkez’de bulunan Alamut Büfede oynadığı ve 2 milyon 279 bin lira kazandığı ifade edildi.

Milli Piyango İdaresi'nin cumartesi akşamları düzenlediği Sayısal Loto'nun 1296'nvı hafta çekilişinde; Edirne Merkez, Çorum Sungurlu ve Kocaeli Körfez ilçelerindeki 3 talihli 4-9-14-17-26 ve 30 sayılarını doğru tahmin ederek 2 milyon 279 bin 695 TL ikramiye kazandı.

ALAMUT: "3'ÜNCÜ KEZ BAYİMİZE ÇIKTI"

Alamut Büfe'nin Sahibi Bekir Alamut, “Bayimizde 26 yıldır şans oyunları oynanıyor. Bugüne kadar 2 kez büyük ikramiye bayimizde oynanan kuponlara isabet etmişti. Bu 3'üncü oldu. Hafta sonu büyük ikramiyeyi kazanan talihli 3 kolon oynamış. Makineye oynatmamış, Ankara'dan bize verilen bilgi bu yönde. 2 milyon 279 bin lira gibi büyük bir meblağ kazanan talihlimizi kutluyoruz." dedi.

PEKERLER: "BANA ÇIKSA ÇEVREME YARDIM EDERDİM"

Mahalle sakinlerinden Murat Pekerler ise, “Sayısal Loto hiç oynamadım. Oynasaydım eğer çıkan bayiye 20-30 bin lira bağışlardım. 2 milyon fena bir rakam değil. Eşime, dostuma yardımcı olurdum." ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

banner8
Haberler