MECLİS ÜYESİ İSYAN ETTİ

Edirne Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Baş, pandemi döneminde Tredaş, Gazdaş ve su faturalarında Belediyenin vatandaşlara yardımcı olmadığını belirterek eleştiride bulundu. Meclis Üyesi Baş, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Faturaların bu kadar yüksek olmasına aklım ermiyor. Daha önceki faturalarımla kıyasladığımda hepsi 5 katı geldi. Benim aklımda mı bir kusur var? Yoksa pandemi fırsata çevrilip zam mı yapıldı?” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında birçok kuruma eleştiride bulunan Edirne Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Baş’ın söz konusu paylaşımı şu şekilde:
“Korona salgını döneminde hangi kurum vatandaşa yardımcı oldu? Tredaş? Gazdaş? Su faturaları=Belediye? Kimse kusura bakmasın, kimse darılmasın. Faturaların bu kadar yüksek olmasına aklım ermiyor. Daha önceki faturalarımla kıyasladığımda hepsi 5 katı geldi. Benim aklımda mı bir kusur var? Yoksa pandemi fırsata çevrilip zam mı yapıldı? Bundan sonra da hep böyle mi gelecek? Hadi bu ay kurtardık. Devletin emekliye büyük mükafatı var ya; hani şu 1000 TL. Bozdur bozdur harca. İşte o para isabet oldu. Artık ona korona ikramiyesi diyelim. Bayram bizim neyimize ki, Devletten utanmadan ikramiye beklemek ayıptır. Size ne Kurban gerekir, ne de para. Zenginin parası her zaman züğürdün çenesini yorar... Her şeye rağmen İYİ akşamlar.”

banner8
Haberler