KIRCASALİH’TE ALKIŞLANACAK ASGARİ ÜCRET!

Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü, kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaparak Kırcasalih Belediyesi ve şirketlerinde çalışan personele asgari ücretin 3 bin 385 TL olarak uygulanacağını ifade etti.

Milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren asgari ücret önceki gün 2 bin 825 TL olarak açıklanmıştı. Pek çok kesim asgari ücretin yeterli olmadığını ifade ederken; özellikle CHP’li belediyeler personellerine uygulayacakları asgari ücretleri oldukça yüksek seviyede açıklamaya devam ediyor. Bilindiği gibi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi personeline asgari ücretin 3 bin 200 TL olarak uygulanacağını söylemiş ve kamuoyunda takdir görmüştü. Dün de Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü, Kırcasalih Belediyesi’nde ve şirketlerinde çalışan personele asgari ücretin 3 bin 385 TL olarak uygulanacağını açıkladı. Tütüncü’nün açıklaması belediye personelini mutlu ederken; kamuoyundan da Tütüncü’ye tebrik mesajları yağdı.

“ASGARİ ÜCRET 3 BİN 385 TL”

Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü’nün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kırcasalih Belediyesi ve şirketlerinde çalışan personelimize net asgari ücret 3 bin 385 TL + 2 tam ikramiye + Dini Bayramlarda erzak desteği + sosyal yardım ücreti vereceğiz. Tüm personelimize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

Kerem Filiz

banner8
Haberler