GÜRCİHAN, OKURLARIYLA BULUŞTU

Emekli Tümgeneral Ali İhsan Gürcihan, Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarında, kaleme aldığı 'Devletin Kayıp Kitabı' isimli kitabın imza gününde okurlarıyla buluştu.

    Emekli Tümgeneral Ali İhsan Gürcihan, PKK terör örgütü, Ortadoğu, Barzani ve Suriye konularını kapsayan 'Devletin Kayıp Kitabı' isimli kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu. Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Kitap Fuarı'nda Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı'nda okurlarıyla buluşan Gürcihan, gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi. 
    “İLGİ GÖRECEĞİNİ BEKLİYORUM”
    Emekli Tümgeneral Ali İhsan Gürcihan, kitap hakkında bilgiler vererek; “Ben böyle bir imkan Casinovale bulduğum için teşekkür ediyorum. Tabii ki bizim diğer yazarlar gibi edebi anlamda ve yazarlık anlamında bir iddiamız yok. Sadece geçtiğimiz görev yıllarında bildiğimiz ve tanığı olduğumuz özellikle Türkiye'nin şuanda da devam eden sıkıntısı PKK, Ortadoğu, Barzani ve Suriye konusu hakkında bildiklerimizi, bugünle karşılaştırarak bir kitap kaleme aldım. İlgi göreceğini bekliyorum. Şuan itibariyle de birçok arkadaşımız gerek bizleri tanıdığı için, gerek ilgi duyduğu için bizi de ziyaret ettiler. Bu anlamda da memnunum.” dedi.

banner8
Haberler