ÇOCUKLAR OYNAYARAK HAKLARINI ÖĞRENİYOR

Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Edirne Belediyesi ve Çocuk Hakları Derneği ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte, çocuklar oyun oynayarak haklarını öğrendiler.

Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesinde düzenlenen etkinliğe çok sayıda çocuk katıldı. Çocuklar gönüllerince eğlendiler. Yüz boyama etkinliklerinin yanı sıra balonlarla oynayan çocuklar günün anlam ve önemini anlatan değişik etkinliklerle de Çocuk Hakları konusunda bilgilendirildiler.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, burada yaptığı açıklamada, dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle belediye ve Edirne Çocuk Hakları Derneği’nin güzel bir etkinlik düzenlediğini belirtti. Tanrıkulu, “Çocuklar burada kendi haklarını oyun oynayarak anlayacaklar ve birbirlerine aktaracaklar. Bu etkinliğimizi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesinde gerçekleştiriyoruz. Edirne Belediye Başkanımız çocuklara gerçekten önem veriyor. Onun desteğiyle çocuklarımıza güzel etkinlikler yapıyoruz. Buradaki tüm mesele çocuklarımız haklarıyla büyüsün ve çocuklarımız hayata ve geleceğe çok güzel hazırlansın. Çocuk Haklar Derneği’ne de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yavuz Göktaş

banner8
Haberler