Meteorolojik bilgiler veren akıllı telefon uygulamaları birbirine düştü. Kimi bugünlerde kar bekliyor, kimi güneş parlayacak ama soğuk olacak diyor.

Biz hangisine inansak bilemedik ama sonuçta bildiğimiz tek şey var.. Hafta sonu sokağa çıkmak yasak. Bu sebeple film tavsiyelerine devam edeceğiz elbet ama bu hafta bi’ değişiklik yapalım da akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bi’kaç oyundan bahsedelim.

Dipnot: oyunlarda yapabildiklerinizi gerçekte denemeyin!

Traffic Rider

Traffic Rider adındanda belli olduğu gibi trafikte araçları sollamak üzerine kurulu bu oyun araçların yanından yakın geçerek ekstra puan toplanan, görevleri geçerek yeni motorlar açtığımız bir oyun.

Motor değiştirmek için emek vermek gerekiyor. Oyun parası çok hızlı kazanılmamakla beraber diğer oyunlar arasında en stabil ve sorunsuz çalışan oyunlardan biridir. Ek olarak bu oyunu başa koymamın sebebi yapımcının Türk olmasıdır.

Trial Xtreme 4

Trial Xtreme 4 oyunu da süper cross motorumuzla zorlu parkurları geçmeye çalıştığımız bir oyun. Gayet güzel grafikleri ve fiziği olan bu oyun uzun süre telefonunuzda kalacak gibi gözüküyor.

Trials Frontier

Trials Frontier bir üstteki trial xtreme 4 oyunuyla baya benzer. Bu oyunda da süper cross motosikletimizle zorlu parkurları geçip motosikletimizin özelliklerini arttırmaya çalışıyoruz. Aralarındaki en büyük fark ise bu oyunda daha fantastik haritalar arka planlar olmasıdır.

Death Moto 4

Deat Moto 4 oyunun en sevdiğim yanı hem yarış hemde savaş temalı olması.:) Rakiplerimizi yarışarak yenerken bir yandan da onları sopalayarak oyundan düşürebiliriz. Death Moto 4’ü öteki oyunlardan ayıran özelliği de budur.!!

Clan Race

Clan Race oyunu Trial Xtreme 4 ve Trial Frontier oyunuyla benzer oynanışa sahip. En büyük farklılıklarından biri oyunun multiplayer gerçek zamanlı oynanıyor olması. En sevdiğim özelliği ise oynadığımız arkadaşlarımızla klanlar kurup beraber yarışlara katılmamıza olanak sağlamasıdır.

MotoGP Racing ’18

MotoGP hayranıysanız bu oyun tam size göre elbette listede pist yarışı olmazsa olmazdı ! Yere sıfır yatarak dönülen virajlar yüksek hızde süper spor motorlarla keyifli bir oyun.

Highway Rider Motorcycle Racer

Highway Rider oyunu aslında oynanış açısından listemizin başındaki traffic rider oyunuyla benzer hatta oynanış olarak biraz daha zayıf ama bu oyununda ayırt edici bir özelliği var!

Bu oyunda kaza yaptığınızda sürücünün kırılan kemiklerini gösteriyor ve hastane masrafı yazıyor bu özelliği sayesinde bu oyun da listemizde yer almayı başarıyor.

Bike Race

Bike Race oyununda zorlu fantastik parkurları en hızlı sürede bitirmeye çabalıyoruz. Karışık haritalarıyla geçemeyince siniriniz bozulabilir şimdiden söyleyeyim de sonra ters düşmeyelim.

Moto X3M Bike Race Game

Moto X3m Bike Race oyununda da zorlu fantastik parkurları bitirmeye çabalıyoruz. Bu oyunda zeminde her şey olabilir hareket eden zeminler patlayan yollar motosikletimizi patlamadan finiş noktasına ulaştırmamız gerekiyor hadi kolay gelsin.

SBK16 Official Mobile Game

SBK16 oyunu 2016 Motul FIM Superbike World Championship’in bir simülasyonu ve bu sefer yarışan biziz! Bu oyun gayet güzel grafiklere sahip olmakla beraber oynanışı biraz zorlu hassasiyet ayarlarını güzel yapmak gerekiyor.

Tekerinize taş gelmesin...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.