İlköğretim öğrencilerine Atatürk büstleri ve renkli boyama setleri hediye eden Başkan Geldi, hem ara tatil öncesi çocuklara mutluluk yaşattı hem de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına saygıyı pekiştirdi.
Hediyelerini büyük bir sevinçle alan çocuklar, Atatürk sevgisini kalplerinde ve renkli çizimlerinde yeniden canlandırdı.
Başkan Zafer Sezgin Geldi, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdan başarılı, bilinçli ve vatanını seven bireyler olmalarını bekliyoruz. Biz de onların eğitim ve gelişim yolculuğunda her zaman yanlarında olacağız” dedi.
Lalapaşa Belediyesi, çocuklara yönelik eğitim ve farkındalık çalışmalarını sürdürüyor; Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, yeni nesillere ilham vermeye devam ediyor.
Haber Merkezi
