SMS YERİNE KARTPOSTAL!

PTT Genel Müdürlüğü unutulmaya yüz tutmuş kartpostal geleneğini yaşatmak adına hazırlattığı kartpostalları, yılbaşı öncesi şubelerine gönderdi. Kartpostallar birbirlerinin yeni yılını geleneksel yöntemlerle kutlamak isteyen vatandaşlar için PTT şubelerinde ücretsiz olarak dağıtılıyor.

SMS YERİNE KARTPOSTAL!

PTT Genel Müdürlüğü unutulmaya yüz tutmuş kartpostal geleneğini yaşatmak adına hazırlattığı kartpostalları, yılbaşı öncesi şubelerine gönderdi. Kartpostallar birbirlerinin yeni yılını geleneksel yöntemlerle kutlamak isteyen vatandaşlar için PTT şubelerinde ücretsiz olarak dağıtılıyor.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
24 Aralık 2019 Salı 06:31
SMS YERİNE KARTPOSTAL!

Birbirinin yeni yılını kutlamak isteyen vatandaşların SMS yerine geleneksel kartpostal kullanması için PTT Genel Müdürlüğü tarafından binlerce kartpostal hazırlatıldı. Şubelere gönderilerek vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan kartpostallarla, unutulmaya yüz tutmuş kartpostalla tebrik kültürünün yeniden canlandırılması hedefleniyor.

“ÖZEL GÜNLERDE KARGO İNDİRİMİ YAPIYORUZ”

Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, özel günlerde PTT kargoda indirim yapıldığını söyleyerek, “PTT Genel Müdürlüğümüzün 6 yıl kadar önce başlattığı kampanya kapsamında; özel günlerde, bayramlarda ve yılbaşında kargo indirimi yapıyor. Özel günlerin 5 gün öncesinden başlayan kampanya kapsamında yüzde 25 indirim uygulanıyor. Yüzde 25 indirimimiz yılbaşı için 25 Aralık’ta başlayacak 31 Aralık’a kadar devam edecek. Bu süre zarfında PTT gişelerine müracaat eden tüm müşterilerimiz yüzde 25’lik kargo indiriminden faydalanacak. Bu PTT’nin gelenekselleşen hizmetleri arasında yer aldı.” dedi.

“YENİ NESLİ SMS KÜLTÜRÜNDEN KURTARMAYI AMAÇLIYORUZ”

Yılbaşı öncesinde ücretsiz kartpostal dağıttıklarını belirten Uğurtepe, “Bunun amacı da yazma alışkanlığını kazandırmak ve özellikle yeni nesli SMS kültüründen kurtarmak. Okullara ve cezaevlerine ücretsiz olarak dağıttığımız kartları PTT gişelerinden de vatandaşımıza dağıtıyoruz. Eskiden olduğu gibi vatandaşımızın yazma alışkanlığını tekrar kazandırmak ve geliştirmek amacıyla bu kartlar ücretsiz olarak dağıtılıyor. Yalnızca posta gönderme ücreti olarak 1 lira 40 kuruş tahsil ediliyor.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.