YAZGAN’DAN BİRLİK MESAJI

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Süloğlu Barajı İsale Hattı Yenileme Projesi’nin önemine dikkat çekerek, “Yapılanları da takdir etmeyi bilmeliyiz. Bu sürecin birlikte takipçisi olacağız” dedi.

YAZGAN’DAN BİRLİK MESAJI

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Süloğlu Barajı İsale Hattı Yenileme Projesi’nin önemine dikkat çekerek, “Yapılanları da takdir etmeyi bilmeliyiz. Bu sürecin birlikte takipçisi olacağız” dedi.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
13 Ekim 2025 Pazartesi 00:00
YAZGAN’DAN BİRLİK MESAJI

Edirne’nin su sorununa çözüm olacak Süloğlu Barajı İsale Hattı Yenileme Projesi gündeme damga vurdu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yıllık 8 milyon metreküp içme suyu sağlayacak, 7 kilometrelik isale hattı yenileme işinin ihalesinin tamamlandığını duyurdu.

Milletvekili Fatma Aksal, sosyal medya hesabından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın paylaşımına dikkat çekti. Paylaşımda,“Edirne’ye bereket taşıyan projelerde bir adım daha! Yıllık 8 milyon m³ içme suyu sağlayacak, 7 km uzunluğundaki Süloğlu Barajı İsale Hattı Yenileme İşi ihalesini gerçekleştirdik. Sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla her damla suyumuza sahip çıkıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun.”denildi.

Bu paylaşım üzerine CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir teşekkür mesajı yayımladı. Yazgan, siyaseti bir kenara bırakarak ortak hizmet vurgusu yaptı.

Yazgan, “Vekilim, öncelikle şehrimiz adına size girişimleriniz için teşekkür ediyorum. Bu çok önemli ihtiyacın bir an evvel tamamlanmasını temenni ediyorum. Kalıcı olan siyaset değil, şehrimize yapılan hizmettir. Nasıl yapılmayanı tenkit ediyorsak, yapılanları da takdir etmeyi bilmeliyiz. Bu sürecin birlikte takipçisi olacağımızdan şüphem yok.”dedi.

Yazgan’ın bu açıklaması, Edirne’de siyasi nezaket örneği olarak değerlendirilirken, şehrin su altyapısına yönelik projelerde birlikte hareket etme mesajı olarak da öne çıktı.
AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal da Bakan Yumaklı’nın paylaşımını alıntılayarak Edirne’ye yapılan yatırımların önemine dikkat çekti.

Edirne’nin içme suyu ihtiyacına uzun vadeli çözüm getirecek Süloğlu Barajı İsale Hattı Yenileme Projesi, tamamlandığında kentin su temininde güvenli ve sürdürülebilir bir altyapı oluşturması bekleniyor.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.