Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, belediye çalışmalarında sahadaki ihtiyaçları doğrudan tespit etmek amacıyla Yıldırım bölgesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Gencan’a ziyaret sırasında Yıldırım Hacısarraf Mahalle Muhtarı Rıza Ürütükçü, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Fuat Tabakpehlivan ile belediye meclis üyeleri Celal Demir, Nedim Mercan, İsmail Sancakçavuşu ve Yusuf Kereci eşlik etti.

Gerçekleştirilen saha çalışmasında mahalleler sokak sokak gezilirken, bölgedeki ihtiyaçlar yerinde değerlendirildi. Muhtarlar ve meclis üyelerinden bölge hakkında bilgi alan Başkan Gencan, vatandaşların taleplerini de dinledi.

Yapılması gereken çalışmaların ve önceliklerin ele alındığı ziyaret sırasında, sahada tespit edilen sorunların çözümü için atılacak adımlar değerlendirildi.

“İHTİYAÇLARI BİLİYORUZ”

Başkan Filiz Gencan, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede Yıldırım’ın ihtiyaçlarını sahada gördüklerini belirterek, tespitler doğrultusunda çalışmaların adım adım hayata geçirileceğini ifade etti.

Gencan, “Sokak sokak ihtiyaçları yerinde gördük; hemşehrilerimizi dinledik, yapılması gerekenleri ve önceliklerimizi konuştuk. Yıldırım’ın ihtiyaçlarını biliyoruz. Sahadaki tespitlerimiz doğrultusunda yapılması gerekenleri adım adım hayata geçireceğiz” dedi.

Gencan, saha ziyaretine eşlik eden mahalle muhtarlarına, belediye meclis üyelerine ve görüşlerini paylaşan vatandaşlara teşekkür etti.

Belediye yönetiminin mahallelerde gerçekleştirdiği saha çalışmalarının, vatandaşların taleplerinin doğrudan dinlenmesi ve öncelikli ihtiyaçların belirlenmesi açısından sürdürüleceği belirtildi.

Bülent Sarıçiçek

HIZLI TREN HATTINDA SON İNCELEMELER YAPILDI
HIZLI TREN HATTINDA SON İNCELEMELER YAPILDI
İçeriği Görüntüle