KADINLAR BU ETKİNLİKTE BULUŞACAK

Edirne Belediyesi, kadınları bir araya getirecek özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. “Kadınlar Buluşması” adıyla düzenlenen etkinlik, 27 Şubat Perşembe günü saat 19.00-22.30 arasında Sezai Irmak Düğün Salonu’nda gerçekleşecek.



Ücretsiz gerçekleştirilecek bu etkinlikte; Edirne Belediyesi Roman Halk Oyunları Ekibi, Havsa Belediyesi Kadın Halk Oyunları Ekibi, Meriç Ritim Grubu ve Edirne Belediyesi Modern Dans Ekibi sahne alacak. Ayrıca, Cengel Kardeşler Konseri ile katılımcılara keyifli anlar yaşatılacak.
Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda; “Edirne’de kadın dayanışmasını ve eğlenceyi bir araya getiriyoruz. Roman halk oyunlarından ritim grubuna, modern danstan konserlere dopdolu bir programla buluşuyoruz.” sözlerine yer vererek tüm kadınları bu anlamlı etkinliğe davet etti.

Gözde Kabasakal
 

banner8
Haberler