KIRKPINAR AĞASI ÖZÜNLÜ’DEN IRMAK’A ZİYARET

Edirne’nin 664. ve 665. Kırkpınar Ağası Ufuk Özünlü, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, geleneksel Türk sporlarının ve kültürel değerlerin korunarak gelecek nesillere aktarılmasının önemi vurgulandı. Özellikle ata sporumuz yağlı güreşin yaşatılması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Sezai Irmak, nazik ziyareti için Ufuk Özünlü’ye teşekkür ederek, ressam Ali Efendi’ye ait “Manzara” adlı tabloyu kendisine hediye etti.

Edirne’de spor ve kültürün geleceğine dair iş birliği mesajlarının verildiği buluşma, karşılıklı memnuniyet dilekleriyle sona erdi.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler