DİYANET-SEN’DEN ÖZEL TRAKYA HASTANESİ’NE ZİYARET

Diyanet-Sen Edirne Şube Başkanı Erol Ayar ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Oflaz, Özel Trakya Hastanesi yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Diyanet-Sen Edirne Şube Başkanı Erol Ayar ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Oflaz, Özel Trakya Hastanesi Orhan Yazgan’ı ziyaret etti. Diyanet-Sen Edirne Şube Başkanı Erol Ayar ve Cemal Oflaz, sendikanın yurt genelinde ve Edirne’de yaptığı çalışmaları Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan’a anlattı.

Memur-Sen bünyesinde faaliyet gösteren Diyanet-Sen’in Vatanına, Milletine ve Bayrağına sahip çıkan bir kuruluş olduğunu ifade eden Edirne Şube Başkanı Erol Ayar, “Bizler başta kendi personellerimizin haklarına sahip çıkan bunun yanı sıra da ülkemize, bayrağımıza maddi ve manevi değerlerimize sahip çıkan bir sendikayız. Memur-Sen altında görev yapan bir kuruluşuz ve kimseye diklenmeden yasal zeminde hakkımızı arıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan, Diyanet-Sen’e çalışmalarında başarılar diledi.

Bülent Sarıçiçek

banner8
Haberler