D.P’DEN  GAZETEMİZE ZİYARET

Demokrat Parti  İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, Edirne D.P Belediye Başkan adayı Sibel Barshan ve meclis üyeleri gazetemizi ziyaret etti. İl başkanı Özyılmaz ziyaret sırasında yaptığı konuşmada partisinin çalışmaları ve yaptıkları ziyaretler konusunda bilgi verdi.

Demokrat Parti Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz,  Edirne Belediye Başkan adayı Sibel Barshan ve meclis üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

İl Başkanı Özyılmaz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada partisinin çalışmaları ve yaptıkları ziyaretler konusunda bilgi verdi Özyılmaz çalışmalar konusunda şunları söyledi.” Modavizyon’a yaptığımız ziyaretin ardından Vatandaş Gazetesini ziyaret etmek istedik. Mahalli basına şükran borçluyuz.DP İl Başkanı olduğum iki yıldan  bu yana basınımız tüm etkinliklerimizi gündeme alıyor, yanımızda oluyor etkinliklerimize katılıyor. Biz iki ay önce Edirne belediye başkanlığı için bir bayanla yola çıkacağımızı belirtmiştik. Edirne’nin Tansu Çiller’ini arıyoruz dedik, kısmetmiş Sibel Hanımla  yola çıktık.Meclis üyelerimizin yarıdan çoğu bayan.Ekibimizde rant peşinde olan kimse yok. Halkın içinden olan adaylarımızda karar kıldık.Üyelerimiz toplu taşıma araçlarıyla seyahat ediyor Her zaman halkın içinde oluyoruz. Edirne halkı  adaylarımıza güven duymalı, bu Edirne için bu fırsattır . Halkımızın bunu göreceğine inanıyorum. Demokratların ne derece yapıcı olduğunu,  Edirneliler geçmiş yıllarda Demirel babadan, onun bölgeye yaptığı hizmetlerden iyi bilirler. Halkımızın da adaylarımıza güven duyacağına inanıyorum. Bilindiği gibi bugün Çanakkale zaferinin 104.  Yıldönümü başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin kurtuluş önderlerine   tüm şehitlerimize saygılarımızı sunuyoruz.” dedi

MERKEZ SAĞ OLMADAN SİYASET OLMAZ

Daha sonra söz alan Demokrat Parti Edirne Belediye Başkan adayı Sibel Barshan,18 Mart gibi özel bir günde bu ziyareti gerçekleştirdiklerini  Çanakkale şehitlerini şükranla andıklarını belirten Barshan” Ülkemizde merkez sağ olmadan siyaset olmuyor.

Edirne’ye kadın eli değmeden belediye  hizmeti olmaz.Biz bu inançla hareket ediyoruz. Çalışmalarımız genişledikçe  şu tepkileri alıyoruz. Halkımız “Evet kadın eli değmeli, kadınlar yönetimde yer almalı” diyor. Kadın elinin değdiği ortamlarda bir düzen ve aynı zamanda detaylar oluşur. Güzellikler her zaman detaylarda gizlidir. Ben bu inançtayım.Kadın elinin değdiği şeyler yapılmış olmak için yapılmaz.Yapılanlar kesin çözüme kavuşur. Ekibimiz halkın içinden toplu taşıma araçlarını kullanmayan kentin kaldırımlarında yürümeyen hiç kimse halkın sorunlarını bilemez.Biz bunların ikisini de yapıyoruz.Göreve geldikten sonra da halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Sorunlarımızı halkla birlikte çözeceğiz. Her kesimden insanımızla görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Ben yaşamım süresince halkın içinde oldum.Bizler her zaman şeffaf olacağız” dedi

Fikri Yalın

banner8
Haberler