Düğün töreninde Hazal ve Onur’u yalnız bırakmayan Milletvekili Yazgan, çiftin bu anlamlı gününde mutluluklarına şahitlik etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Yazgan, yaptığı açıklamada, “Edirne Merkez Mahallesi Muhtarları Derneği Başkanımız ve Sabuni Mahallesi Muhtarımız Aykut Yaman’ın kıymetli evladı Hazal ile Onur’un düğün töreninde mutluluklarına şahitlik ettim. Çiftimizin bu özel gününde mutluluklarına ortak olmaktan büyük onur duydum” dedi.

CHP LALAPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA HALİL AKDAĞ GETİRİLDİ
CHP LALAPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA HALİL AKDAĞ GETİRİLDİ
İçeriği Görüntüle

Genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Yazgan, “Hazal ve Onur kardeşlerime bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, ailelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Yuvaları daim olsun” ifadelerini kullandı.

Davetlilerin yoğun katılım gösterdiği düğün töreninde Hazal ve Onur’un mutluluğu gözlerden kaçmazken, Milletvekili Ahmet Baran Yazgan da genç çift ve aileleriyle yakından ilgilenerek bu özel günün sevincini paylaştı.

Bülent Sarıçiçek