ZEKİ ŞİŞKO’YA YENİ GÖREV
ZEKİ ŞİŞKO’YA YENİ GÖREV
İçeriği Görüntüle

Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi, sonbaharın büyüleyici renkleri ve yağmurun oluşturduğu huzurlu atmosferle bir kez daha güzelliğini ortaya koydu.

Edirne’de etkili olan sonbahar yağmurlarıyla birlikte kampüsteki ağaçlar sarıdan turuncuya, kızıldan kahverengiye uzanan renkleriyle görsel bir şölen sundu. Yağmur damlalarının yapraklarla buluşması, yürüyüş yollarında ve yeşil alanlarda ortaya birbirinden güzel manzaralar çıkardı.

Öğrencilerin, akademisyenlerin ve üniversite çalışanlarının günlük yaşamını sürdürdüğü Balkan Yerleşkesi, sonbaharın kendine özgü atmosferiyle adeta doğayla iç içe bir tabloyu andırdı.

Trakya Üniversitesi de sosyal medya hesaplarından paylaştığı görüntülerle yerleşkenin sonbahar güzelliğine dikkat çekti. Üniversitenin paylaşımında, “Haftayı sonbaharın tüm renkleri eşliğinde, yağmurla kapatıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Balkan Yerleşkesi’nde sonbahar renkleriyle yağmurun buluşması, Edirne’de doğanın sunduğu güzellikleri bir kez daha gözler önüne serdi.

Bülent Sarıçiçek