Uzunköprü’de altyapı ve kurulum çalışmaları devam eden Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (OSB), bölge ekonomisi ile istihdama katkı sağlamak üzere yeni yatırımları ağırlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, Atatürk OSB bünyesinde yatırım kararı alan Çin merkezli TİRON A.Ş. heyeti Edirne Valisi Yunus Sezer ile bir araya geldi.
YATIRIM SÜRECİ VE PLANLAMALAR ELE ALINDI
Ziyarete TİRON A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yamin Zhang ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra firmanın Türkiye ortağı Ekin Makina – Plastik Enjeksiyon Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Karabulut katıldı.
Vali Yunus Sezer’in makamında gerçekleşen görüşmede, OSB’de süren kurulum faaliyetleri ve TİRON A.Ş.’nin bölgede faaliyete geçireceği tesisin detayları değerlendirildi.





