Flaş Haber
Kapat

3+1 konut satışa çıktı

Edirne İpsala'da 3+1 konut icra yoluyla satılacak

3+1 konut satışa çıktı

Edirne İpsala'da 3+1 konut icra yoluyla satılacak

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Mayıs 2022 Cuma 14:27
3+1 konut satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaz üzerinde bulunan tek katlı kargir binanın duvarları tuğladan içi dışı sıvalı 3 oda,1 salon ,bir mutfak, banyo ve tuvaletten oluşmaktadır. İç kapıları ahşap doğramadan dış pencereler plastik doğramadan yapılmış kuru zeminler laminat parke ile kaplı ıslak zeminler kale seramik ve fayans ile kaplı güneş enerjili su ve elektrik tesisatı mevcut üstü çatı ve kiremitle örtülüdür. Halen ev olarak kullanılmaktadır.

Taşınmaz üzerinde bulunan binanın duvarları briketten içi ve dışı sıvalı kapı ve pencereleri takılı üstü çatı ve kiremitle ile örtülüdür. halen kömürlük ve ardiye deposu olarak kullanılmaktadır.

 Taşınmaz üzerinde bulunan binanın duvarları tuğladan içi ve dışı sıvalı kapı ve pencereleri takılı üstü çatı ve kiremitle ile örtülüdür. halen yazlık oda olarak kullanılmaktadır.

Taşınmaz üzerinde bulunan samanlık profil demir ile sabitlenmiş üstü çatı profil demir ile yapılı samanlığın üstü saç ile kaplı zemini beton yanları açık tır. Halen samanlık olarak kullanılmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Son Güncelleme: 06.05.2022 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.