Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret odasının anlı şanlı  sekiz yıllık başkanı.

Malum koltuklar tatlı ve ne hikmetse  oturan bir daha kalkmak istemiyor, böylelerine de düşünürün biri “koltuktan kalkmak istemeyenler muhakkak altını pisletmiştir”diyor...

Recep Zıpkınkurt Edirne gazetelerine beyanat vermiş 13 Ekim’de yapılacak Edirne Ticaret Odası seçiminde iki Recep yarışacak, Malum Recebin biri kendi, diğer Recep te Edirne Halkının oyları ile seçilmiş  dört sene milletvekilliği yapmış, dokuz seneden beri de Belediye Başkanlığı yapan Edirne’nin Çalışkan Başarılı sempatik mevcut Belediye Başkanı Recep Gürkan..

Hani derler ya kişi şaşırınca eve gider karısına hala der, Recep Zıpkınkurt da seçimi kaybedeceğini anlayınca kıt aklıyla Edirne Belediye Başkanını HAYALİ bir rakip olarak lanse ediyor..

A BE Recep Zıpkınkurt sen kimsin necisin esbab - ı mucibemisin, hasbel kader zamanın valisinin entrikaları ve zamanın Belediye Başkanı Hamdi Sedefçinin  oğlunu TİCARET odasına Başkan yapma sevdası ve dayatması ile oynanan al takke ver külah, Ali cengiz  oyunları ile , hiç hak etmediğin ve ilk okul mezunu olmana rağmen layık olmadığın olamayacağın TİCARET ODASI başkanlığına tombaladan çıkarak oturdun, KOVİT pandemi mandemi sayesinde sekiz seneden beri TİCARET ODASININ başısın..

SEN ne hakla otuz beşe bakla misali Edirne Belediye Başkanı ile kendini aynı kefeye koyuyorsun, Recep Başkan diplomaları, kariyeri ile sana on numara büyük gelir.. VE sen Recep Başkanı HAYALİ rakip olarak lanse ederek hodri meydan diyerek kendi ayağına sıkıyorsun.. Mesela bana biri böyle bir atıfta bulunsa, müdahil olmak aklımda olmasa bile müdahil olurum, eminim Recep Başkan da ayni benim gibi düşünecek ve daha da bilenmiş olarak seçime müdahale edecektir.. A be Recep Zıpkınkurt, alçaklara kar yağmış üşümedin mi, kaş yapayım derken kendi gözünü çıkaracağını düşünmedin mi..

DÜN akşam Edirne Televizyonunda Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı izledim, A BE Recep sen ne yere bakan yürek yakan biri imişsin, Almanya’da oteller zincirin varmış, Edirne’den çok büyük meblağlarda kira topluyormuşsun ve bu kiraları Alamanya’ya aktarıp Almanya’da çok büyük yatırımlar yapıyormuşsun..

Tabii balığın büyüğü her zaman çuvaldadır, Hamzebeyli hudut kapısı civarında yüzlerce dönüm araziyi neden niçin niye satın alıp kapattın, çünkü Edirne Ticaret Odası Başkanı olman sayesinde Hamzebeyli hudut kapısına devasa tır parkı yapılacağının tüyosunu alınca gidip oralardan bedavadan ucuza arazileri kapattın ve şimdi o araziler oldu altın.. Utanmayana ayıp yoktur ve bok yemek mideye göre değişir demiş atalarımız ve cuk diye de oturmuş...

Ve eyyy Edirne Ticaret ODASININ ANLI şanlı yandan çarklı yönetim kurulu üyeleri başkanınız Recep Zıpkınkurt nalıncı keseri gibi odayı kendi çıkarları kendi menfaatleri için kullanarak servetine servet katarken sizler neden niçin niye, hangi çıkar ve menfaatleriniz için göz yumdunuz ses çıkarmadınız, bu suistimallere ortak olurken hiç mi vicdanınız sızlamadı..

Ve EDİRNE İYİ Partinin çiçeği burnunda yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bir kaç sene önce Meral Akşener'e tahsis ettiği salonu son gün iptal edip  vermeyen Recep Zıpkınkurt’a neden niçin niye alenen destek vereceğinizi açıklıyorsunuz.

Daha önemlisi Recep Zıpkınkurt’un oğlunun siyasi geçmişi ve siyasi kariyeri nedir ki yönetim kurulu üyesi yapıyorsunuz.. Edirne’de kendini ülkücü davasına adamış ailelerin çocukları yeğenleri tahsilli terbiyeli pırlanta gibi  yüzlerce genç varken neden niçin niye ne karşılığında Recep Zıpkınkurt’un oğlunu yönetime aldınız?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.