
Alınan bilgiye göre, Temizlik İşleri Müdürü Sefa Pirko başkan yardımcısı, İklim ve Sıfır Atık Müdürü Savaş Çerkez ise yeni zabıta müdürü oldu.
Başkan Gencan Akın’ın değişim hamlesinin devam etmesi bekleniyor. Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, belediyede biri başkan yardımcısı 2 ismi görevden aldı. Gencan Akın, Başkan Yardımcısı Okan Gökerküçük ve Zabıta Müdürü Mustafa Zogo’nun görevine son verdi.
Gökerküçük’ün yerine Temizlik İşleri Müdürü Sefa Pirko, Zogo’nun yerine ise İklim ve Sıfır Atık Müdürü Savaş Çerkez getirildi. Belediyede görev değişimlerinin süreceği bekleniyor.
TANRIKULU EMEKLİYE AYRILIYOR

Uzun yıllardan beli Edirne Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Dr.Ertuğrul Tanrıkulu'da emekli dilekçesi verdi.
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, uzun yıllardır sürdürdüğü görevinden emekliye ayrılıyor. Kent yönetiminde önemli rol oynayan Tanrıkulu, sosyal ve kültürel projeleriyle de dikkat çekmişti. Tanrıkulu, belediyede görev yaptığı personel ile de görüşerek veda etti.
Bülent Sarıçiçek
