EDİRNELİLER, EDİP AKBAYRAM İLE COŞTU

Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen Cumhuriyet'in 99'uncu yılı kutlamaları kapsamında sanatçı Edip Akbayram konser verdi.

EDİRNELİLER, EDİP AKBAYRAM İLE COŞTU

Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen Cumhuriyet'in 99'uncu yılı kutlamaları kapsamında sanatçı Edip Akbayram konser verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Ekim 2022 Pazartesi 06:00
EDİRNELİLER, EDİP AKBAYRAM İLE COŞTU

Edip Akbayram, Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen Cumhuriyet'in 99'uncu yıl kutlamaları kapsamında sahne aldı.

Akbayram, ‘Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz’ parçasıyla konserine başladı. Konserinde sevilen parçalarını seslendiren Edip Akbayram’a Edirnelilerde eşlik etti. Konserin sonunda Belediye Başkanı Recep Gürkan çiçek takdim etti.

Edip Akbayram’ın konserine gitmek için babasının kendisine hediye ettiği dolma kalemi sattığı anısını anlatan Gürkan, “Yıl 1978 ben ortaokul öğrencisiydim. O tarihlerde tabi Edip Akbayram fırtınası esiyor Türkiye’de. Babam bir dolma kalem hediye etmişti bana. Baktım İpsalada afişler asılmış, Edip Akbayram da İpsala’ya geliyor. Tabi konser paralı. Babamın hediye ettiği dolma kalemi sattım. O parayla gidip konser bileti aldım ve Edip Akbayram’ı dinleme onuruna eriştim.

Üzerinden 44 yıl geçti. O dolma kalemini satarak Edip Akbayram konserine giden çocuğu Cumhuriyet belediye Başkanı yaptı ve şimdi Edip Akbayram’la yan yanayız. İşte Cumhuriyet bu. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti bu. Bir gün içinizden biri Edip Akbayram olacak, belediye Başkanı olacak, milletvekili olacak, Cumhurbaşkanı olacak. Atatürk Cumhuriyeti gençlere armağan etti.”

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.