EDİRNESPOR 58 YAŞINDA...

9 Mayıs 1966 yılında kurulan Edirnespor 58.yılını kutluyor.

EDİRNESPOR 58 YAŞINDA...

9 Mayıs 1966 yılında kurulan Edirnespor 58.yılını kutluyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Mayıs 2024 Perşembe 00:00
EDİRNESPOR 58 YAŞINDA...

Meriçspor ve Suspor ile birleşerek 9 Mayıs 1966'da profesyonel olarak kurulan Edirnespor'un ilk başkanı Rahmi Akıncı'ydı. Edirnespor, doğrudan Türkiye 2. Ligi'ne dahil olan 11 takımdan biri olmuştu.

Edirnespor Kulübü, sosyal medya hesabında bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajda şunlar kaydedildi:

"Sevgili Edirnespor Ailesi,

Bugün, tarihî bir anın ışığında bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Edirnespor’un 58. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 1966 yılında köklü bir geleneğin başlangıcı olarak yerini alan bu büyük adımı bugün hep birlikte anıyoruz.

Edirnespor, sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda bir ailenin parçasıdır. Yıllar boyunca birlikte yaşadığımız zaferler, başarılar ve zorluklarla dolu anılarla dolu olan bu yolculukta, her zaman birbirimize destek olduk, birbirimize güvendik ve birlikte büyüdük.

Bugün, kulübümüzün kuruluşunun 58. yılını kutlarken, geçmişteki bu büyük mirası onurlandırıyor ve geleceğe daha da büyük umutlarla bakıyoruz. Edirnespor’u daha da ileriye taşımak, onun değerlerini korumak ve en yüksek zirvelere ulaşmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Bu özel günde, Edirnespor’u bugünlere getiren herkesi kutluyoruz: kurucularımızı, yöneticilerimizi, antrenörlerimizi, sporcularımızı, taraftarlarımızı ve destekçilerimizi. Sizler olmadan bu büyük aile olamazdık.

Gelecek yıl dönümlerinde daha nice zaferleri birlikte kutlayabilmek umuduyla, Edirnespor’un 58. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, herkese sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Nice yıllara, nice zaferlere!"

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.