'HEP BİRLİKTE HEDEF KEŞAN'

CHP Keşan İlçe Başkanlığı Belediye Başkan Aday Adaylarıyla Kahvaltıda buluştu. CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, "Cumhuriyet Halk Partisi Keşan'da gümbür gümbür geliyor" dedi.

'HEP BİRLİKTE HEDEF KEŞAN'

CHP Keşan İlçe Başkanlığı Belediye Başkan Aday Adaylarıyla Kahvaltıda buluştu. CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, "Cumhuriyet Halk Partisi Keşan'da gümbür gümbür geliyor" dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Aralık 2023 Pazar 00:00
'HEP BİRLİKTE HEDEF KEŞAN'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Başkanlığı Keşan Belediye Başkan aday adayları ile Yenimuhacir Belediye Başkanı Aday’ının katıldığı basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Keşan Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Özcan, Ender Mağden, Ferudun Tümer, Mustafa Bezbaş, Orhan Çakır, Şenol Yalı ile basın mensupları katıldı.

İlçe Başkanı Çakır, toplantıda şunları syledi:

"Bugün çok güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Bildiğiniz üzere yerel seçim süreci başladı Cumhuriyet Halk Partisi çok hareketli günler yaşıyor Cumhuriyet Halk Partisi bu zor dönemde bir kere daha umudun partisi olduğunu, mücadelenin partisi olduğunu herkese kanıtladı. Başka yerlerde diğer partiler gösterecek aday bulamazken Cumhuriyet Halk Partisi Keşan’da belediye başkanlığına pırıl pırıl altı tane aday adayı çıkardı. Belediye meclisine 43 tane adayı çıkardı. İl Genel Meclisine 17 aday adayı çıkardı. Bir kere daha ne kadar büyük bir parti olduğunu gösterdi. Keşan'daki altı aday adayımız önceki gün açıklanan Yenimuhacir Belediye Başkan adayımız hep beraber bir araya geldik. Buradan partililerimizi selamlamaya birlik beraberlik mesajını vermeye hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz. Keşan beş yıldır zor günler geçiriyor. Beş yıldır yönetilmiyor, Keşan beş yıldır adeta savruluyor. Biz diyoruz ki ‘milletimiz bizi bekliyor halkımız bizi bekliyor halkımız sosyal demokrasiyi bekliyor, halkımız Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğini bekliyor ve biz de buradan hazır olduğumuzu ilan etmek istiyoruz. Adaylarımız yanımızda buradan mesajı vermek istiyoruz bizim talebimiz ön seçim biz kendimizi adaylarımızı örgüte emanet etmek istiyoruz. Bunu istiyoruz ama yolun sonunda ne olursa olsun çıkacak adayımızın da sonuna kadar arkasında olduğumuzu onu destekleyeceğimizi ilan etmek istiyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi de Keşan'da gümbür gümbür geliyor. Cumhur Halk Partisi geldikten sonra bereket yağmurları Keşan'ın bereket toprakları daha çok yağacak. Keşan berekete kavuşacak inanıyorum ki bu masadan altı adayımızdan kim olursa olsun Keşan'ı hak ettiği yere getirecek. Biz de 31 Mart akşamına kadar sandıktan çıkan son zarf açılana kadar adayımızın arkasında dimdik duracağız. Onu yalnız bırakmayacağız 31 Mart akşamı 6 oklu şanlı bayrağımızı hem Keşan’ın hem de dört bir yanına dikiceğiz bunun sözünü veriyoruz.”

Çakır'dan sonra Keşan Belediye Başkan aday adayları da birer konuşma yaparak birliktelik vurgusunda bulundular.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.