İSMAİLOĞLU, GÜVEN OYU ALDI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi dün 5'inci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek Listeyle gidilen Genel Kurulda Dernek Başkanı Ahmet İsmailoğlu, 3. dönemi için güvenoyu aldı.

İSMAİLOĞLU, GÜVEN OYU ALDI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi dün 5'inci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek Listeyle gidilen Genel Kurulda Dernek Başkanı Ahmet İsmailoğlu, 3. dönemi için güvenoyu aldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Haziran 2021 Çarşamba 06:59
İSMAİLOĞLU, GÜVEN OYU ALDI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi’nce 5'inci olağan genel kurulu dün dernek binalarında gerçekleştirdi. Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şube Başkanı Aydın Bildiş ve dernek üyelerinin katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.

Genel kurulda açılış konuşmasını yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Başkanı Ahmet İsmailoğlu şunları söyledi:

“Bu aziz vatanı bizlere armağan eden ve ulusumuzun bugünlere gelmesinde bizlere yol gösterici olarak tükenmez ufuklar açan başta ulu önderimiz gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum. Malumunuz üzere 2019 yılından beri tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid- 19 virüsü bizleri de bir araya getirmedi. Bu sebeple olağan genel kurulumuzun toplantısını bugün yapmaktayız. Derneğimizin olağan genel kuruluna katılarak göstermiş olduğunuz ilgi alakaya teşekkür eder yeni yönetimin tüm gazilerimize şimdiden hayırlı olmasını dilerim.”

Konuşmanın ardından Genel kurulda yapılan oylamayla divan başkanlığına Burhanettin Binnaz ve katip üyelikleri ise Recep Kayacı ile Aydın Bildiş seçildi.

Divanın seçilmesinin ardından Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının okundu.

Seçime mevcut başkan Ahmet İsmailoğlu tek listeyle katıldı.

Üyelerin güvenini tazeleyen Ahmet İsmailoğlu yeniden toplam 160 üyesi bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanlığı'na seçildi.

Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

Başkanı: Ahmet İsmailoğlu, Başkan Yardımcısı: İbrahim Aksal, Genel Sekreter: Fevzi Demir, Muhasip: Sadullah Çakmak, Üye: Enver Can, Denetim Kurulu: Alaattin Ak, Salih Çalı, Necmettin Kerdak, Delege: Fevzi Demir

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.