Kırklareli'de 3+1 Daire Satılacak

Kırklareli Merkez'de 147 m2 3+1 daire icradan satılacak.

Kırklareli'de 3+1 Daire Satılacak

Kırklareli Merkez'de 147 m2 3+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Mart 2021 Cuma 15:27
Kırklareli'de 3+1 Daire Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tapu kaydında, Kırklareli İli Merkez İlçesi Karakaş Mahallesi 1439 ada 4 parsel, tam hisseli, 4/112 arsa paylı A blok birinci kat 6 nolu bağımsız bölümdür.Tam adresi Kırklareli İli Merkez İlçesi Karakaş (İstasyon) Mahallesi 6.Edirne Sokak Vardar Apartmanı No:9 -A Blok birinci Kat 6 nolu konuttur. Ana taşınmaz nitelikleri; İki bloklu 5 katlı betonarme apartman ve arsası bağımsız bölüm nitelikli taşınmazdır. Taşınmaz, şehir imar planı içinde , konut alanında kalmaktadır. Taşınmaz 3 oda, salon, mutfak, antre, hol, banyo, wc , ebeveyn banyosu , giyinme odası ve balkon ( 3 adet ) bölümlerinden ibarettir. Salon ve odaların zeminleri masif parke ile mutfak , antre , banyo , wc ve balkonların zeminleri ise seramik ile döşelidir. Banyoda duşakabin , klozet ve lavabo mevcuttur. Salon ve odaların duvarları saten boyalı , tavanlar ise tavan boyalıdır. Kartonpiyer mevcuttur. Mutfakta tezgahlı ahşap dolaplar mevcuttur. Giriş kapısı çelik , dış pencereler ise plastik doğramadır. Isınma şekli doğazgazlıdır. ( Kombilidir ) Elektrik ve suyu mevcuttur. Binada asansör mevcuttur. Taşınmazın 147,00 m2 dir. Şehir merkezine yakın bir konumda bulunan 1439 ada 4 parsel tüm belediye hizmetlerinden faydalanabilen bir konumda olup , üzerindeki inşai faaliyet tamamlanmış , yakın çevresi konutlar - işyerleri - okul - cami - park - stadyum - istasyon mesire alanı olarak inkişaf etmiştir.

Tahmini bedeli  300.262 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de, 17.05.2021 günü, saat 10:45'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.