Edirne Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Aykut Yaman öncülüğünde gerçekleşen iş birliği görüşmesinde, Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan ile bir araya gelen muhtarlar, önemli bir sosyal adımı hayata geçirdi.
Sağlık alanındaki bu iş birliğinin, muhtarların hem bireysel hem de ailevi sağlık ihtiyaçlarına destek sunacağını belirten Dernek Başkanı Yaman, “Bu protokol sadece bir imza değil; Edirne’mizde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğimizin de bir teyididir. Muhtarlarımızın sosyal haklarının güçlenmesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz” dedi.
Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan ise kentteki yerel yönetim temsilcileriyle kurdukları bu bağın kendileri için büyük anlam taşıdığını belirterek, “Toplum sağlığına hizmet ederken, Edirne’nin dinamik yapısında söz sahibi olan muhtarlarımızla iş birliği içinde olmak bizleri gururlandırıyor. Hep birlikte Edirne’mize değer katacağız” ifadelerini kullandı.
Mert Hamarat
