Satılık 2+1 Daire

Kırklareli/Merkez Haticehatun'da 2+1 daire icradan satılacak.

Satılık 2+1 Daire

Kırklareli/Merkez Haticehatun'da 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Şubat 2021 Perşembe 15:31
Satılık 2+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmazın tam adresi, Kırklareli merkez ilçe, Haticehatun(Kocahıdır) mahallesi, Eski Hastane Cad. No:21- Normal 3. kat 17 Nolu konut.Taşınmaz tapu takyidatına göre Kırklareli İli, Merkez ilçe, Haticehatun mahallesi, Eski Hastane Mevki, 202 ada,36 parsel, 3. kat, 17 bağımsız bölüm numaralı, 7/166 arsa paylı, 480,38 m2 ana taşınmaz yüzölçümlü, bağımsız niteliği konut, ana taşınmaz niteliği arsa, tam hisselidir.Taşınmaz imar planı içinde konut alanında yer almaktadır. Konut, 2 oda,salon, mutfak hol, banyo ve balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Salon, odalar,mutfak ve holün zeminleri, laminant parke ile döşelidir.Duvarları alçı sıva+boyalıdır.Tavanlar tavan boyası ile boyalı olup kartonpiyer mevcuttur.Banyo ve balkonun zemini seramik ile döşelidir.Banyonun duvarları tavana kadar fayans ile kaplıdır. Banyoda duşakabin, klozet ve lavabo mevcuttur. Mutfakta ahşap dolaplar ve tezgahı mevcuttur. Giriş kapısı çelik,iç kapılar panel, dış pencereler plastik doğramadır. Isınma şekli doğalgazdır. (Petekler mevcuttur,kombi yoktur.)Elektrik ve suyu mevcuttur. Binada asansör boşluğu mevcut olup asansör tesisatı henüz yapılmamıştır. Binanın giriş kapısı demir doğramadır. Merdiven basamakları, mermer ile kaplı olup korkulukları yoktur. Kırklareli tapu müdürlüğünce gönderilen kat irtifakına esas mimari projeye göre, normal 3. kat 7 nolu konutun alanı 74,60 m2 dir.

Tahmini bedeli 150.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de 02/04/2021 günü saat 10:45'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/739793/emlak/konut/kirklareli-merkez-haticehatunda-2-1-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.