Satılık 3+1 Dubleks Daire

Süleymanpaşa/Gazioğlu'nda 3+1 dubleks mesken icradan satılacak.

Satılık 3+1 Dubleks Daire

Süleymanpaşa/Gazioğlu'nda 3+1 dubleks mesken icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Şubat 2021 Cumartesi 15:20
Satılık 3+1 Dubleks Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Süleymanpaşa İlçe, 0 Ada, 2242 Parsel, GAZİOĞLU Mahalle/Köy, zemin +1 normal 2 Nolu Bağımsız Bölüm Dubleks mesken nitelikli taşınmazdır zemin kat 1.Normal kat ve Teras kat bulunmaktadır.Taşınmazın bulunduğu arsanın alanı 1862,57 m2 dir. Taşınmaz tam hisse ile borçlu adına kayıtlıdır borçluya düşen arsa payı 186,25 m2 dir. zemin katında 1 oda ,1 salon (Amerikan mutfak) veranda Banyo WC yer almaktadır.Birinci katta ise 2 adet oda ile banyowc yer almaktadır teras katta ise 2 adet oda ile banyo WC yer almaktadır Taşınmazın alanı toplam 120 m2 dir. taşınmaz tüm belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. bina girişinde doğal gaz kutus vardır. Ancak meskenin içine kolktör hattı döşenmemiştir. .Doğal gaz bağlanmamıştır. Asansör ısı yalıtımıyoktur. Dış cephe boyalı olup dış kapı ahşaptır. zemin katta salonda şöminemevcuttur. yerler kısmen seramik kısmen laminat parkedir. Taşınmaz site içerisinde yer almaktadır. site içersinde havuz mevcuttur. binanın 1.normal katı ve terası deniz manzaralıdır. site bakımlı ve düzenlidir. taşınmaz konum olarak denize 50,60 metre mesafededir. yazlık olarak kullanılmaktadır.

Tahmini bedeli 300.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Tekirdağ Adalet Sarayı Kat:-4 İcra Satış Mezat Salonu Seçim Bürosu Karşısı Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ'da 30/03/2021 günü saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/741038/emlak/konut/suleymanpasa-gazioglunda-3-1-dubleks-mesken-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.