Satılık  4+1 Daire

Babaeski/Hacıhasan 4+1 daire icradan satılacak.

Satılık  4+1 Daire

Babaeski/Hacıhasan 4+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Şubat 2021 Cumartesi 14:35
Satılık  4+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Kırklareli Babaeski 655 Ada, 9 Parsel, Hacıhasan Mah. 7 Nolu Bağımsız Bölüm. AI Blok 3. Katta yer alan Taşınmazda mimari projeye göre 4 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 banyo, 1 wc, 1 antre ve 3 balkon vardır. 150 m2 dir. Projeye aykırı olarak ön cepnedeki salon ve oda birliştirilerek tek salon oluşturulmuş, Zeminler banyo, wc, antre, mutfak, balkon seramik, salon ve odalarda ahşap parke kaplamadır. Ana giriş kapı ve iç bölüm kapıları ahşap, pencereler pvc, kalorifer tesisatı var, ısınma kombi ile sağlanmakta, bakımlı durumda olup tadilat gerektirmemektedir. Ana taşınmaz dış yüzeyi ince sıva üzeri boyalıdır, Asansör yoktur. Bakımsızdır. Kıymet takdiri itiraz sonrası mahkemece 195.000 TL tespit edilmiştir.

Taşınmazın ihalesi, Babaeski Ticaret Borsası Toplantı Salonu Cumhuriyet Mah. Eski E 5 Yolu üzeri No:24'de, 29/03/2021 günü, saat 14:50'de yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.