Satılık Fıat Ducato

2011 model Fıat Ducato icradan satılacak.

Satılık Fıat Ducato

2011 model Fıat Ducato icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Şubat 2021 Cuma 15:17
Satılık Fıat Ducato

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Aracın muhtelif yerlerinde basit ezikler ve çizikler görülmüştür. Çamurluk birleşim plastiğinde deformasyon görülmüştür. Sol ön kapıda derin çizik ve alt kısmında paslanma tespit edilmiştir. Aracın tavan kısmında boya hataları görülmüştür. Ön tamponda deformasyon tespit edilmiştir.  Aracın lastikleri incelendiğinde ise; sağ arka tekerleğin havasının inik veya patlak olduğu görülmüştür. lastiklerin % 75-80 mertebesinde olduğu belirlenmiştir. Aracın anahtarı ve ruhsatı mevcut değildir. Aracın kaporta kısmında firma etiketlerinin kaportaya yapışık olduğu tespit edilmiştir. Sağ ve sol arka stop lambaları komple sökülmüştür. Aracın anahtarı olmadığı için detaylı mekanik inceleme yapılamamışsa da gözle yapılan incelemelerde aracın bazı mekanik ve yürüme organlarına ait parçalarının hasarlı veya eksik olabileceği gözlemlenmiştir. 25/12/2019 tarihinden beri otoparkta bağlıdır.

Tahmini bedeli  35.250 ₺ olan taşınırın ihalesi, Güven Yediemin Otoparkı - Şükrüpaşa Mahallesi Dört Kayalar Mevkii No:254/2 MERKEZ / EDİRNE'de, 08/03/2021 günü, saat 11:40'ta yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/744040/vasita/ticari-arac-ve-ticari-hat-plaka/2011-model-fiat-ducato-icradan-satiliktir-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.