TEKİN KOCAELİ’NDE ORTAK AKIL ÇAĞRISI YAPTI

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Sinan Tekin, Kocaeli’nde düzenlenen “Ortak Akıl, Güçlü Şehir” Çalıştayı’nda şehrin geleceği için önemli mesajlar verdi.

TEKİN KOCAELİ’NDE ORTAK AKIL ÇAĞRISI YAPTI

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Sinan Tekin, Kocaeli’nde düzenlenen “Ortak Akıl, Güçlü Şehir” Çalıştayı’nda şehrin geleceği için önemli mesajlar verdi.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
27 Haziran 2025 Cuma 00:00
TEKİN KOCAELİ’NDE ORTAK AKIL ÇAĞRISI YAPTI

Çalıştayda Kocaeli’nin sanayi gücünden tarım potansiyeline, ulaşımdan sosyal adalete kadar pek çok konu masaya yatırıldı. Katılımcılar sorunları dile getirdi, çözüm yolları konuşuldu.

Sinan Tekin, yaptığı açıklamada, “Kocaeli sadece bir sanayi şehri değildir. Bu şehir, umudu, emeği ve adaletiyle Türkiye’ye yön verecek güce sahiptir. Biz günü kurtarmaya değil, yarını inşa etmeye talibiz. Gayret bizden, başarı Allah’tandır.” ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşümden konut sorununa, gençlerin istihdamından tarımsal kalkınmaya kadar her alanda somut adımlar atacaklarını belirten Tekin, halkın sadece sandıkta değil, şehir yönetiminde de söz sahibi olacağı bir düzeni inşa edeceklerini vurguladı.

Katkı sunan, fikir üreten herkese teşekkür edilerek, ortak akıl anlayışıyla yürütülen bu çalışmaların farklı şehirlerde de devam edeceği ifade edildi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.