TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI'NDA YENİ DÖNEM

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Edirne İl Temsilciliği’nin Yeni Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı.

TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI'NDA YENİ DÖNEM

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Edirne İl Temsilciliği’nin Yeni Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Aralık 2023 Salı 00:00
TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI'NDA YENİ DÖNEM

Geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kurulda göreve gelen yeni yönetim kurulunu gerçekleştirdiği görev dağılımında Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile Cengiz Kurt seçildi.

İlk toplantı sonucunda oluşturulan yeni yönetim kurulunun görev dağılımı şu şekilde oldu:

Başkan Cengiz Kurt, Başkan Yardımcısı Mutlu Kılıç,  Yazman Üye Şevket Tabak, Sayman Üye Şermin Bilici ve Üye M. İbrahim Yılmaz. 

Edirne Ziraat Mühendisleri Odası yönetim kurulu adına Başkan Cengiz Kurt olağan genel kurula katılımlarından dolayı tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Kurt: Oda üyelerinin meslek onurunun ve saygınlığının korunması için mücadele edeceklerini ve ziraat mühendisleri arasında dayanışmayı sağlayacaklarını, Ziraat Mühendislerinin hak ve yetkilerini savunacaklarını, Mesleğin geliştirilmesi ve tanıtılması amacıyla toplantı, panel ve konferanslar düzenlemeyi planladıklarını, Genel Merkezin de desteğiyle, bölgemizde tarımsal üretimin gelişimine yönelik belirlenecek stratejilere destek olacaklarını, Program, proje oluşturulması ile her türlü girişim ve etkinlikte yer almaya gayret göstereceklerini, Bu iş ve işlevleri yerine getirirken resmi ve özel kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacaklarını da belirtti.

Yavuz Göktaş

Son Güncelleme: 19.12.2023 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.