VALİ SEZER'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Edirne Valisi Yunus Sezer, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

VALİ SEZER'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Edirne Valisi Yunus Sezer, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Kasım 2023 Perşembe 00:00
VALİ SEZER'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Vali Sezer, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği bu anlamlı günde, ülkemizin geleceğe giden aydınlık yolunda önemli ve büyük bir görev üstlenen tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Malzemesi insan olan, bulunduğu her ortamda mum misali aydınlatan, gücünü sevgiden alan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir.

Değerli Öğretmenler, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” diyerek medeniyet yarışında en önemli gücün öğretmenlerimiz olduğuna ve öğretmenlik mesleğinin ulvi bir meslek olmakla birlikte üstlendiği sorumluluğa da dikkat çekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, ülkemizin her köşesinde görevlerini başarıyla ifa eden tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü kutluyorum."

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.