YILIN İLK GÜNÜ FIRINLAR KAPALI

Edirne’de yeni yılın ilk günü, bir gün süreyle kentteki tüm fırınların kapalı olması kararı alındı.

YILIN İLK GÜNÜ FIRINLAR KAPALI

Edirne’de yeni yılın ilk günü, bir gün süreyle kentteki tüm fırınların kapalı olması kararı alındı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Aralık 2023 Pazar 12:00
YILIN İLK GÜNÜ FIRINLAR KAPALI

Edirne Ekmek İmalatçıları ve Unlu Mamuller Derneği yılın ilk gününde bir gün süreyle fırınların kapalı olması kararı aldı.

Edirne Ekmek İmalatçıları ve Unlu Mamuller Derneği Başkanı Yılmaz Canbaz, yaptıkları yönetim kurulu sonrasında böyle bir karar aldıklarını hatırlatarak, fırınların yıl başında kapama kararını geçen yıl da uyguladıklarını hatırlattı.

Canbaz, 1 Ocak Pazartesi günü kentteki tüm fırınların kapalı olacağını duyurarak, "Kentteki fırınlarımız bir gün süreyle ekmek çıkartmayacak. Bildiğiniz üzere işçilerimizin haftalık izinleri yok. Bu vesileyle onlar da aileleriyle birlikte zaman geçirebilmesi için böyle bir düşüncemiz oldu" şeklinde konuştu.

Canbaz, Edirnelileri bu konuda uyararak, yılın ilk günü için ekmek tedariklerini bir gün önceden yapmasını önerdi.

Derneğin aldığı karara fırıncı çalışanları da sevindi. Fırıncılar, aileleriyle güzel bir tatil yapma imkanı bulmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Yavuz Göktaş

Son Güncelleme: 30.12.2023 22:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.