ZAFER PARTİSİ’NDEN EDİRNE’YE ÖZEL İLGİ

Yaklaşık 3 ay önce kurulan Zafer Partisi yöneticileri son 1 hafta içinde iki kez Edirne’yi ziyaret etti. Zafer Partisi AR-GE’den Sorumlu ve Siyaset Akademisi Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Kihtir, parti olarak Edirne’ye özel bir ilgi gösterdiklerini hatırlatarak, kente ve kentliye değer verdiklerini dile getirdi.

ZAFER PARTİSİ’NDEN EDİRNE’YE ÖZEL İLGİ

Yaklaşık 3 ay önce kurulan Zafer Partisi yöneticileri son 1 hafta içinde iki kez Edirne’yi ziyaret etti. Zafer Partisi AR-GE’den Sorumlu ve Siyaset Akademisi Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Kihtir, parti olarak Edirne’ye özel bir ilgi gösterdiklerini hatırlatarak, kente ve kentliye değer verdiklerini dile getirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
25 Kasım 2021 Perşembe 06:23
ZAFER PARTİSİ’NDEN EDİRNE’YE ÖZEL İLGİ

Geçtiğimiz hafta Ediren’ye gelerek esnafla bir araya gelen Zafer Partisi Geenl Başkanı Ümit Özdağ’ın ardından şimdi de Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcıları kente çıkartma yaptı. Zafer Partisi’nin Edirne’ye verdiği özel ilgi ve değerin göstergesi olarak kabul gören bu ziyaretlerin devam etmesi bekleniyor.

Zafer Partisi Edirne İl Başkanı Ayşe Karadaş, Parti’nin AR-GE’den Sorumlu ve Siyaset Akademisi Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Kihtir, Genel İdare Kurulu üyesi Ferruh Özkan ve Kurucular Kurulu Üyesi Kürşat Şendal dün basınla bir araya geldi. Burada konuşan İl Başkanı Ayşe Karadaş, fakirleştirilen Türk çiftçisinin sorunlarının giderek büyüdüğünü belirterek, “Buda uzun vade de değil çok yakın zamanda bir gıda sıkıntısına yol açacak. Salgın ile aşırı baskı altında kalan esnafımız var. Toplumun omurgası esnaf ve çiftçilerdir. Esnafa verilemeyen destekler var ve esnaf büyük bir sıkıntı içerisinde. Sorunları çözmek için partimiz çalışıyor” şeklinde konuştu.

Zafer Partisi AR-GE’den Sorumlu ve Siyaset Akademisi Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Kihtir ise parti olarak Edirne’ye özel bir ilgi gösterdiklerini vurguladı. Edirne’ye çok değer verdiklerini dile getiren Kihtir, “Biz söylemi ile duruşuyla ilkesi ile Türk halkının taban hareketi olarak Türk halkının laik olduğu geleceği sağlama doğrultusunda hızla ilerliyoruz” dedi.

Türkiye7nin tamamında teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını da sözlerine ekleyen Tihtir, sözlerine şöyle devam etti:

“Zafer Partisi olarak Edirne’ye gelişimizin ikinci seferi Edirne çok önemli bir serhad şehrimizdir. Edirnesiz bir Türk tarihi olmaz. 

YILLARCA İNSANLARI AYRIŞTIRDILAR

Türkiye’de insanlar yıllarca milliyetçi, ulusalcı diye ayrıştırılmaya çalışıldı ve bunda kısmen de olsa başarılı olundu. Mezhep, inanç, fikriyat temelinde insanlar ayrıştırıldı. Biz bu oyunu bozmaya geliyoruz. Biz Türk halkının ortak bilinç, çıkar ve geleceğinde Türk halkının yararına ne varsa onu yapacak anlayışı temsil ediyoruz.

TÜRKİYE’DE 8 MİLYON SIĞINMACI VAR

Türkiye’de şu anda 8 milyonu aşkın sığınmacı var. Bu bir insan hakları boyutu dışında ele alınmalıdır. Dünyanı hiçbir yerinde nüfusun yüzde 10’u bir anda içeriye alınmış yabancılardan oluşamaz. İnsan hakları konusunda bize ahkam kesenler kendi ülkelerine sığınmacı almamakta, seçerek almakta ve sığınmacıları geri göndermekten de çekinmemektedir.

Türk halkı önceki gün 13 lirayı gören dolar karşısında ezilmektedir. Zafer Partisi Türk halkıdır. Türkiye’nin kurucu ilkelerine bağlı, Mustafa Kemal Atatürk ilkelerinde Türk milliyetçiliğini birleştiren partidir. Atatürk Türk milliyetçisidir. Türkiye’nin kuruluş değerlerini oluşturan 6 temelden bir tanesi de milliyetçiliktir. Milliyetçilik konusu zamanla Türk halkına yabancılaştırılarak marjinalleştirilmiştir.

Atatürk’ü doğru tanımalıyız. Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkıyoruz. Türk tarihine, Türkiye’nin geleceğine sahip çıkıyoruz. Bu anlayış içerisinde Türkiye’yi yeniden imrenilen, üreten, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen bir ülke haline gelmelidir. Türkiye ve Türkler buna laik değildir. Türkler ürettikleri, birleştikleri için binlerce yıl başarılı olmuş insanlardır. Türk demek ortak masada, ortak ilkelerde birleşmek demektir. Türk demekte ırkçılık yoktur. Nasıl Fransız, Rus demekte bir ırkçılık yoksa Türk demekte de bir ırkçılık yoktur. Biz bu bilinci topluma tekrar kazandıracağız.

İKTİDARA GELDİĞİMİZDE SURİYELİLERİ UĞURLAYACAĞIZ

İktidara geldikten bir yıl sonra Suriyeli vatandaşları da özledikleri vatanlarına en iyi şekilde uğurlayacağız. Bunun yasal temeli hazırdır. Biz kendi çocuklarımıza gelecek hazırlayamazken bunu yapmak zorundayız. Bu ekonomik koşullarda Türkiye artık bu durumu kaldıramamaktadır.

Planlı sürdürülebilir kalkınma modeline geçeceğiz.”

Zafer Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Ferruh Özkan, partilerinin iktidarında öncelikle ülkemiz için sürekli sorun olan Yunanistan’ın partilerinin girişimleriyle frene basacağına inandığını dile getirerek, Batı Trakya’da olan soydaşlarımızın tüm haklarının da şu anda gasp edildiğini vurguladı.

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Kürşat Şendal ise partilerinin melez, kimliksiz, kişiliksiz bir parti olmadığını vurgulayarak, “Zamanın ruhunu temsil eden Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi bir partidir” dedi.

Hasan Boyacıoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.