EDİRNESPOR’DA ‘ARSLAN’ DÖNEMİ

TFF 3.ligde mücadele eden Edirnespor’da dün beklenmedik bir şekilde bayrak değişimi yaşandı. Geçtiğimiz ay yapılan genel kurulla yeniden başkanlığa seçilen Savaş Üner, görevinden ayrılarak başkanlık görevini yönetim kurulu tarafından seçilen Yavuz Arslan’a devretti.

EDİRNESPOR’DA ‘ARSLAN’ DÖNEMİ

TFF 3.ligde mücadele eden Edirnespor’da dün beklenmedik bir şekilde bayrak değişimi yaşandı. Geçtiğimiz ay yapılan genel kurulla yeniden başkanlığa seçilen Savaş Üner, görevinden ayrılarak başkanlık görevini yönetim kurulu tarafından seçilen Yavuz Arslan’a devretti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Temmuz 2022 Çarşamba 06:05
EDİRNESPOR’DA ‘ARSLAN’ DÖNEMİ

Üçüncü Ligde mücadele eden Edirnespor Yönetiminde dün bayrak değişimi yaşandı.

Dün 25 Kasım Stadyumunda basın mensuplarına açıklamaya yapan Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner, kulüp başkanlığını 8 yıldır yönetim kurulunda görev alan Yavuz Arslan’a devrettiğini bildirdi.

Üner, geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda tüzük değişikliğine de gittiklerini ve tüzük gereği kulüp başkanlığı görevini seçilen yönetim kurulunun kendi içinden belirlediğini hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben geçtiğimiz sezon göreve bırakacağımı sosyal medyadan duyurmuştum. Ondan sonra gördüğüm (Edirne’de şehir takımı satılıyor?) o bu takımı alacak, şike olacak, bu olacak söylemleri oldu. Bu şehir takımını kimse satmaz, satamaz. Bu durumu gördüğümüz için Yavuz arkadaşımız ve yönetimdeki arkadaşlarımız biz bu takıma sahip çıkalım dediler. Ben görevi bırakacağımı söylediğim halde arkadaşlarım ve belediye başkanımızın söylemi üzerine bir dönem daha devam etme kararı alarak bu yola yürüdüm. Çünkü ben aday olmasaydım bu yönetim kurulu arkadaşlarının hiçbiri aday olmaz ve yönetime girmezdi.

Bildiğiniz gibi ben 3 dönemdir belediye meclis üyeliği görevini yürütüyorum. Siyasi hayatımda yeni bir yola çıkıyorum. Bu nedenle de görevimi arkadaşıma devrediyorum. Daha önce de görevimi bırakma isteğimi bu nedenle açıklamıştım.

GÜVENİLİR BİR ARKADAŞIMA DEVRETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

Yaklaşık 9 yıldır da bu kulübün başkanlığını yapmaktayım. Bu kulüp benim için evlat gibi bir şeydi, her şeyimdi. Benim için hüzünlü bir an ama bir yandan da sevinçliyim. Benim için Edirne’de en değerli olan kişilerden biri olan Yavuz kardeşime bu koltuğu bırakmak benim için önemli. Siyaset ve sporu herkes bir yerde tutuyor diyordu. Benim hiçbir zaman bir yerde tutmadığımı bugün itibariyle herkes görmüş olacak.”

Üner, Edirnespor kulübü başkanlığı dönemi boyunca kendisine ve kulübe desteğini esirgemeyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

ALT YAPISINDA OYNADIĞI TAKIMIN BAŞINA GEÇTİ

Edirnespor Kulübü Yönetimi aldığı kararla Kubül Başkanlığına getirilen Yavuz Arslan ise Edirnespor’un alt yapısında top koşturduğunu ve 8 yıldır da takımın yönetiminde görev aldığını belirterek, “Savaş başkanımız 8 yıldır Edirnesporumuzun başkanı. Edirnesporumuza hizmetleri çok büyük. 15 yılı aşkın bir süre amatör ligde mücadele ettik. 3. Lige çıktık bunda kendisinin çok büyük emeği var. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Bayrak bize devir oldu. Bizde bundan sonra en iyisini yapmaya çalışacağız. Daha üst yerlere taşımaya çalışacağız. Yönetim kurulu arkadaşlarıma bana bu görevi layık gördüğü için teşekkür ediyorum. Tüzük gereği önce yönetim seçiyoruz, yönetimden sonra başkan seçiyoruz. Yönetim kurulu beni bu göreve layık gördü. Recep başkanımız her zaman yanımızda oldu, Hakan İşcan başkanımız her zaman yanımızda oldu. Yine bizden desteklerini esirgemeyeceklerine eminim. Bizde elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

İç transferlerini bitirdiklerini belirten Arslan. Bu yıl ki hedeflerinin playy-0f’un içinde yer almak olduğunu da sözlerine ekledi.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.