EDOSK’TAN SINIR AŞAN DOĞA ETKİNLİĞİ

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK), hafta sonunda Türkiye-Yunanistan sınırını aşan anlamlı bir etkinliğe imza attı.

EDOSK’TAN SINIR AŞAN DOĞA ETKİNLİĞİ

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK), hafta sonunda Türkiye-Yunanistan sınırını aşan anlamlı bir etkinliğe imza attı.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
05 Mayıs 2025 Pazartesi 00:00
EDOSK’TAN SINIR AŞAN DOĞA ETKİNLİĞİ

Edirne’den yola çıkan kulüp üyeleri, bisikletleriyle Yunanistan’ın Kastanies kasabasına ulaştıktan sonra Rizia bölgesine uzanan bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde Edirne’den hareket eden 10 kişilik ekip, yaklaşık 14 kilometrelik bisiklet parkurunu tamamlayarak Kastanies’e vardı. Sınırın ötesinde verilen kısa bir molanın ardından doğa yürüyüşüne başlayan EDOSK üyeleri, Kastanies-Rizia-Kastanies rotasında yaklaşık 12 kilometre yürüdü.

Katılımcılar hem spor yapmanın hem de farklı bir kültürel atmosferde bulunmanın keyfini yaşarken, EDOSK bu tür etkinliklerle doğaya duyarlılığı artırmayı ve komşu ülkelerle dostane ilişkileri pekiştirmeyi amaçladığını belirtti.

EDOSK yetkilileri, benzer sınır aşan etkinliklerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini duyurdu.

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.