Üç kardeştiler Uzunköprü İlçesi Çavuşlu köyünde doğdular zamanla büyüyüp evlilik yaptılar. Çocukları oldu. Aileleriyle her zaman mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürdüler. Üç. Kardeş birbiriyle hiç dargın olmadılar. Ömürleri boyunca birbirleriyle ilişkiyi, dostluğu kesmediler.

Yaşları farklı da olsa üçüz gibiydiler. Bir gün yine bir araya gelip resim çektirelim dediler. Bu resim çocuklarına hatıra kalsın istiyorlardı. Üçü kardeşin bir arada yan yana fotoğrafları oldu.

Bu resimleri her üçü de evlatlarına verdiler."Bir gün aranızdan ayrılırsak bizleri böyle yan yana kardeş kardeşe hatırlarsınız" demek istediler.

25 Kasım 2006 tarihinde. Kardeşlerin ortancası Semahat Yavuz teyzem vefat etti.İlk olarak onun acısını yaşadık. Ondan yedi ay sonra 1 Haziran 2007 günü kardeşlerin en büyüğü olan Annem Nebahat Yalın Hak'ın rahmetine kavuştu.

Acılar üst üste geliyordu. Annemin vefatından 4 ay sonra 17 Ekim 2007 günü bu kez küçük kardeşleri Hikmet Yüksel teyzemi rahmete uğurladık. 11 ay içinde üç kardeş canlarımız aramızdan ayrıldı.

Dünya yaşamında olduğu gibi ahirete kavuşmada da birbirinin hasretine dayanamadılar.

Kısa aralıklarla rahmete kavuştular.

Şimdi kabirlerinde ayrı yerlerde huzur içinde yatıyorlar. Sevgileri sonsuza kadar yüreğimizde yaşayacaktır.

-------------------------

ÖLECEKLERİ SIRAYI SANKİ BİLİYORLARDI.

Üç kardeşin bir araya gelip çektirdiği resimdeki sıralamaya baktığımızda sanki ölüm sıralarını biliyor gibi resimde görüntülendiler.

Ölüm sıraları da resimde olduğu gibi sağdan sola doğru sıra ile gerçekleşti. Sanki bu sıralama kendilerine malum olmuştu. Resmin sağında ilk vefat eden Semahat Yavuz teyzem. Onun yanında daha sonra aramızdan ayrılan Annem Nebahat Yalın. Resimde sol yanda bulunan Hikmet Yüksel teyzem bulunuyor. Birbiri ardına bu denli kısa sürede vefat eden başka kardeşler var mı bilemem. Üç aile bireyleri olarak biz bu acıyı yaşadık. Bir senenin içinde üç canımızı toprağa verdik. Mekanları cennet olsun. Ahirette de bir araya gelip kardeşliklerini, sevgilerini orada da sürdürmelerini diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.