Hangi dönemden mezun  olurlarsa olsun Eski Köy Enstitüsü Kepirtepe  aşkı hiç unutulmuyor.Her yıl 11 Haziran’da Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi'nde  bir araya gelen  Kepir mezunları  bir dizi sportif ve  kültürel etkinliklerle  okullarına duyduğu sevgiyi,bağlılığı  dile getiriyor.Bir Kepirtepe mezunu olan,  her fırsatta okuluna duyduğu sevgiyi dile getiren emekli öğretmen  Fikri Ak bu duygularını  şöyle dile getirdi ”Kepir mezunu olmak bizler için vazgeçilmez bir mutluluktur.Ülkemizde eğitimde ayrı bir çığır açan Köy Enstitülerinden Kepirtepe’de  her yıl bir araya gelip bugün hayatta olan eski mezunlarımız ile yeni mezun kardeşlerimizin kaynaşmasını sağlıyor hatıralarımızı tazeliyoruz.Eğitimde bir çığır açan,  başarılı bir geçmişi olan okullarına sahip çıkmalarını sağlıyoruz.

Bizler için Kepirtepe sevgisi hiçbir sevgi ile bağdaşmaz.Bu sevgi  kalbimizde sonsuza dek sürecek bir sevgidir.Ülkenin neresinde olursak olsun meslektaşlarımız o gün sağlıkları ve yaşam koşulları elverdiği takdirde okul arkadaşları ile birlikte olmayı, etkinliklere katılmayı  bir görev kabul eder.

Bu etkinliğimizde aramızdan ayrılıp rahmete kavuşan  meslektaşlarımızı yad ederiz.

Daha önceki programlarımızda olduğu gibi   günün  açılış konuşması bu kez de okul Müdürü Halil İbrahim Toklu yapacak. Ardından Kepirtepe'liler Vakfı Başkanı Selahattin Gül yapılan etkinlik,günümüz hakkında bilgi verecek.Daha sonra geleneksel hale getirilen Kepirtepe Koşusu gerçekleşecek.Programda ayrıca dayanışma yemeği,müzik dinletisi, meslektaşlarımızın kitap sergisi gerçekleşecek. Kepirtepe'liler  kutlamalarında   gün boyu etkinliklerimiz devam edecek.

O gün geldiğinde okulumuzdan farklı dönemde  mezun olan arkadaşlarımız bir araya gelip bu geleneksel etkinliğimize katkı yapmayı ihmal etmezler.Her ne kadar  bugün eski Kepirtepe  eğitimi,müfredatından diğer etkinliklerinden eser kalmasa da bizim gönlümüzde o eğitime ışık tutan  günlerimiz  mezunlarımız tarafından sonsuza kadar yaşatılacaktır. Bu duygularla  Kepir mezunlarının bu dayanışma,mutlu gününü kutluyorum.Rahmete kavuşan,başta Osman Dindar  hocamız olmak üzere  tüm büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Mekanları cennet olsun.Onların mirası olan  eğitim kurumumuza bağlılığımız sonsuza dek devam edecektir.

Eğitimde Kepirlilerin  yaptığı katkı sonsuza kadar devam edecektir.Unutmayalım ki, Kepirli olmak ayrı bir gurur ve ayrıcalıktır.Meslek mensupları olarak bunu  sonsuza kadar yaşatacağız.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.